Fönster

Det är helt galet vad tiden springer iväg... De senaste bilderna var fyllda med snö, nu finns bara delar av mina snöhögar kvar. Heeeelt ok för min del!! Jag eldar varje dag och elräkningarna är hyfsat ok. Inte mer kyla för min del, tack!

Förra helgen var jag hos Nettan och SSK i Västerås. Där träffade jag några av mina härliga vänner från Riggengänget. På lördagen åkte vi över till Micke och Kerstin i Eskilstuna och där träffade vi fler härliga riggarvänner. En helmysig och rolig helg mao!!

Jag fick med mig gardiner från Nettan, tusen tack fina vännen!!
I veckan som var har jag klippt till dem och sytt ordning. Av tyget som blev kvar sydde jag några kuddar till soffan :)









Jag har hunnit med två turer till till Västerås i veckan. Båda besöken avslutades med ett snabbt besök på Ikea. Nu äntligen har jag investerat i mörkläggningsgardiner in till tv-rummet! Solen är ju alltid välkommen, men sen markiserna rök iom nya panelen, så ser man knappt varken tv eller dator.
Jag tycker att det blev rätt ok =)

Mysan och jag lånade hem Jack ett par dagar. Malin har haft en tuff period med skolan med lååånga dagar och vi tycker att det är så härligt att få ha lillskrutten här hemma på Rosendal.
Vi har pysslat och lekt massor, hihi

Lycka är att vakna vid sitt underbara barnbarn!! Extra mycket lycka är när han säger, Ziho (Zingo) fin, sen tittar han på mig och säger: Mommo fin. Man bara smälter av lycka! <3

Det är OS överallt. Nu har jag kollat på Kallas helt suveräna insats 3 ggr, hahaa. Fan vilken grym tjej!
Nu har jag laddat med massa kaffe och inväntar herrarnas stafett :)
En najs dag väntas :D

Puss hej!!

*Lovely*

RSS 2.0