Malins bountybollar
Denna sats ger ungefär 50 stycken (gör dem ganska små)
Fyllning:
50 g smör
1/2 dl sirap
1/2 dl florsocker
2 dl vispgrädde
1 krm salt
1 påse kokosflingor (200 g)
Garnering:
200 g ljus blockchoklad
Blanda allt utom kokos i en kastrull och koka i 5-8 minuter, tills smeten börjar bli lite seg. Tillsätt kokosen. Låt smeten svalna något och rulla sedan små bollar och lägg på en skärbräda. Ställ i frysen ca 30 min.
Smält chokladen över vattenbad. Doppa kokosbollarna i chokladen och låt dem stelna på bakplåtspapper. Förvaras kallt.
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3088635/images/2012/img_0561_50d21ae5e087c336508168f3.jpg)
Dom måste jag prova, låter och ser smaaaaaaaarriga ut !